Get Wired

Time of Transition? Een paar jaar geleden voorspelden criticasters het einde van televisie. Niets is minder waar, Broadcasting, Corporate broadscasting, Streaming, On demand video en Audio.

Vodcasting, Spotcasting, Narrowcasting. Periscope verzorgt Livestream vanuit de lucht met drones. Een Tv programma bekijken op een mobile. Nieuwe broadcasttechnieken en mogelijkheden volgen elkaar in snel tempo op. Google neem de huiskamer over.Internet of Things verandert de wereld. Whats next? Wat zijn de mogelijkheden en onmogelijkheden. Is uw bedrijf up to date?………………Get wired.

Forward thinking

Als professional kent u ook de vele mogelijkheden waarschijnlijk ook, maar de techniek die daar bij komt kijken is uiterst geavanceerd. Wat is upcoming, welke technieken zijn echt bruikbaar. En voor welke projecten kunnen we het inzetten. Wij volgen het op de voet.
Houden onze kennis up to date, en daarbij ook onze klanten.

Onderscheidend

Complexe materie vraagt om simpele oplossingen. Projecten met zeer uitgebreide complexe vraagstukken vragen een grondige
research vooraf. In uitvoering een goede routing zonder onnodige obstakels. Slim, simpel, begrijpelijk, en kostenbesparend. Door onze expertise en analyse hebben we een duidelijk overzicht over projecten. We zijn er goed in en onderscheiden ons daardoor in de markt.

Innovation

Nieuwe technologieën spreken ons aan. Onze research & development afdeling verwerkt ze graag in de ontwerpen, of in de uitvoering van een project. Goed design is innovatief. Het maakt het product goed werkbaar en begrijpelijk. Less is more. Ons specialisme is het ontwerpen, managen en uitvoeren van projecten met integratie van deze nieuwe technieken samen met onze opdrachtgevers…………….State of the Art.

System Integration

Wij bieden een end-to-end uitzending integratie service voor televisie installaties, OB trucks en studio’s. Gespecialiseerd in integratie van externe uitzending en satelliet uplink voertuigen, evenals play-out transmissiesystemen, post productiesystemen en studio integraties. Sdeye beheerst alle aspecten: consultancy, ontwerp, bouwen, training, tot aan chassis levering en verzending.
Onze teams opereren wereldwijd.

Sustainable

Nieuwe technieken zijn mooi, maar zijn ze ook duurzaam. Goed design levert een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu. Wij vinden het van groot belang dat de materialen en middelen duurzaam zijn, en voor langere tijd bruikbaar. Wij maken dan ook graag gebruik van groene energie, zonne-energie en glasfiber technieken.

Service

Sdeye, opereert inmiddels met een grote crew professionals met een grote passie voor het vak. Van technisch ontwerp, technische installatie, opnames, editing, nabewerking, technisch onderhoud, technische productie, tot begeleiding en instructie van crew. Van een klein lokaal project tot aan de Olympische Spelen in Tokyo van 2020. We verzorgen de techniek uiterst professioneel. Kwaliteit, flexibiliteit, klantgericht, betrouwbaar, kostenbesparing en duurzaamheid zijn daarbij onze kernwaarden.

Diensten/Expertise

  • Media-TV
  • Corporate
  • Lokaal, Nationaal, Wereldwijd
  • Broadcast Engineering
  • Broadcast Operational Support
  • System Integration
  • Fiber Optic Engineering